Kualiti bukan populariti..

Assalamualaikum..

Entri sudah along menyatakan mencari cinta.. Calon ke- 4 siapa? Tak tau? Kalau nak tau tengok sini ok :)
Untuk post kali ni along nak cakap pasal sape? Of cos la calon along yang no. 4 tu. Dah tengok? Dah baca? Kalau dah, along terus cite kat sini lah ye..

Sekarang ni rakyat Malaysia semakin "sedar" dengan kehadiran FAHRIN AHMAD dalam industri lakonan ni. Sebelum ni bukan nye mereka tak kenal cuma tak perasan je sebab FA ni bukan lah PELAKON LELAKI POPULAR seperti pelakon-pelakon lelaki yang lain.

Kalau nak diikutkan drama-drama atau filem tak delah 'havoc' mane pun sampai meletup!

Tapi macam mana FA ni meningkatkan imej beliau dalam bidang lakonan ni? Apakah rahsianya?

Rahsianya adalah.. FA hanya fokus kepada reputasi bukannya populariti.. FA juga banyak menjadi duta produk.. Antaranya :




# Garnier Men



# Shell



Selain itu ada juga FA juga pernah menjadi Duta Celcom.. Amacam? Hebat kan hubby saya ? Hehehhe !

Untuk sesiapa yang ingin petua dari FA dalam bidang perniagaan.. Meh tengok sini :




This entry was posted in , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

Apa Saja Cerita Along. Powered by Blogger.